Betaalbare kinderfeestje

Op zoek naar een betaalbare kinderfeestje?

Dit is een ideaal (thuis) kinderfeestjes voor een laag tarief

Social Media LIVE

Social Media LIVE is een spannend, uitdagend en tactisch spel. Er zijn 2 teams. Beide teams zijn een keer het “Zoek team” en “Foto team”. Ná 1 speelronde wisselen de teams. Het “Zoek team” moet zo veel mogelijk LIKE kaartjes vinden in het speelgebied. 


Het “Foto team” moet het andere team op de foto zetten. Ze krijgen af en toe de live locatie te zien  van het andere team. Voor het “Zoek team” zijn er voordelen te behalen om het de andere team moeilijk te maken. Het team wat de meeste punten, wint Social Media LIVE!

 

Extra informatie

Voor welke leeftijd is het spel geschikt?

Vanaf 10 jaar. Met kinderen vanaf 8 jaar kan je het ook spelen. Alleen er is dan meer begeleiding nodig.

Hoe lang duurt het spel?

Je kan kiezen uit 2 x 30 minuten of 2 x 45 minuten. Ons advies is het laatste.
Betaalbare kinderfeestje

Met hoeveel kinderen kan je het spel spelen?

Minimaal 2 kinderen per team. Een oneven aantal kinderen is niet erg. Wij adviseren om minimaal 1 spelbegeleider per team te regelen.

Moet je een datum en tijd reserveren?

Nee, dat is niet nodig. Je kan dit spel op elk gewenst moment spelen. Ná de betaling ontvang je een brievenbuspakket. Hierin zitten de belangrijkste benodigdheden om het spel te kunnen uitvoeren (m.u.v. plattegrond, die moet je zelf maken). Je koopt het pakket, deze hoef je dus niet retour te sturen.

Heb je een speciale app nodig?

Nee, dit is niet nodig. Je kan het spel spelen door gebruik te maken van Google Maps. Ons advies is om per team minimaal één telefoon met 4G te hebben. 

Wat zijn de kosten?

Voor slechts € 39,-. kan je het spel al spelen. Het aantal kinderen maakt niet uit! Het verzenden is gratis.
Het is een erg leuk spel. En ook heel erg spannend. Het is een leuk buiten spel die je met je vrienden/vriendinnen kan spelen. 
social media live
Simone - 10 jaar
Het leukste van het spel is dat je lekker buiten bent. Op het moment dat het andere team een foto van je wilt maken wordt het heel spannend. Daarnaast zit er veel afwisseling in. 
social media live
Quan - 10 jaar
Je moet goed zoeken naar de LIKE kaartjes en vooral tactisch nadenken. En vergeet vooral niet dat je op elk moment op de foto gezet kan worden door het andere team. Dat zijn strafpunten.... Dat wil je natuurlijk niet. Het is erg gaaf om dit spel te spelen. Een soort speurtocht, verstoppertje en GPS spel in één!
social media live
Jan - 12 jaar